VALAISTUS-SUUNNITTELU
Kotien, toimi- ja julkitilojen sisustussuunnittelua. Sisustussuunnittelija Pia Närhi toteuttaa yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden.
sisustussuunnittelija, sisustaja, sisustuskonsultointi, toimi- ja julkitilasuunnittelu, kaihdin- ja markiisiratkaisu
15685
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15685,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

VALAISTUS-
SUUNNITTELU

About This Project

Ilman valoa ei ole elämää! Valaistuksella voidaan muokata ällistyttävällä tavalla tilan tunnelmaa. Valot ja varjot antavat tilaan fiiliksen!

Valaistussuunnitelman ideana on tuoda valoa sinne, missä sitä tarvitaan; hyvä yleisvalo siivousta varten ja irtovalaisimet oikeisiin kohtiin lukemista, työskentelyä tai rentoutumista varten. Valaistussuunnitelmaa tehdessä kartoitamme yhdessä, mitä tilassa tehdään. Sen pohjalta mietin sekä kiinteän valaistuksen että irtovalaisimien sijoittelun ja valitsemme yhdessä sopivat valaisimet. Valaistussuunnitelma sisältää valaisimien ostopaikka- ja hintatiedot.

Category
Valaistus on oleellinen osa tilan toimivuutta ja tunnelmaa.
Tags
VALAISTUSSUUNNITTELU