Palvelumme
Hyvät sisustusvinkit ja -ideat koteihin ja julkitiloihin. Tarkoituksenmukaisilla ratkaisuilla toimivuutta ja viihtyisyyttä. Kokonaisuuden hallinta!
KODIN RAKENTAJAT, REMONTOIJAT, SISUSTAJAT, TOIMITILAT, JULKITILAT, KOTI, KODIT, INSPIRAATIOT
15774
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15774,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Palvelumme

KODIN RAKENTAJAT, REMONTOIJAT JA SISUSTAJAT

Uudisrakennuskohteissa ja remonttikohteissa on järkevää tehdä sisustuksen kokonaissuunnitelma kerralla kuntoon. Näin eri tilat ja kokonaisuus pysyvät ilmeeltään yhtenäisenä sekä toimivina. Sisustussuunnittelija kannattaa kutsua mukaan jo projektin suunnitteluvaiheessa. Saat hyviä vinkkejä, paitsi tilankäyttöön ja kalustettavuuteen, myös valaistukseen ja esim. sähköpisteiden sijoitteluun ja määrään liittyvissä asioissa. Suunnitteluvaiheessa muutosten tekeminen on vielä edullista, toteutusvaiheessa jo huomattavasti vaikeampaa ja kalliimpaa.

 

Voit toteuttaa kokonaissuunnitelmaa myös osissa ja pilkkoa kokonaisbudjetin vaikka huonekohtaisesti.

 

Suunnittelijana voin toimia myös välimiehenä sinun ja remonttifirman välillä koordinoimalla eri työvaiheita ja seuraamalla töiden edistymistä sekä aikataulussa pysymistä.

TOIMITILAT JA JULKITILAT

Toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Se, miltä tiloissa näyttää, kuvastaa suoraan yrityksen brändiä ja kertoo sen imagosta. Sisustus luo uskottavuutta yrityksen toimintaan. Viihtyisä ja toimiva työympäristö lisää myös työmotivaatiota. Esimerkiksi akustiikan parantaminen lisää työssäjaksamista ja parantaa työilmapiiriä. Tarkoituksenmukaisella ja inspiroivalla sisustuksella arvostetaan niin asiakkaita kuin työntekijöitä.

 

• toimitilojen aula-, neuvottelu- ja kokoustilat

• toimi- ja julkitilojen kaihdin- ja markiisiratkaisut

• toimi- ja julkitilojen tapetit, kalusteet, verhot, matot ym. tekstiilit

SISUSTUSSUUNNITTELUN ETENEMINEN, MITÄ MINÄ SUUNNITTELIJANA TEEN

  1. Ensimmäinen tapaaminen paikan päällä kohteessa. Tapaamisessa kartoitamme, mitä suunnittelulta halutaan ja mitä lähdetään toteuttamaan.
  2. Tapaamisen pohjalta teen tarjouksen suunnittelutyöstä.
  3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teen alustavan suunnitelman, joka käydään läpi kanssasi. Esitän materiaalinäytteitä ja kuvia tuotteista.
  4. Hyväksytyn alustavan suunnitelman pohjalta teen huonekortin, joka sisältää tiedot käytetyistä materiaaleista sekä tuotteiden ostopaikka- ja hintatiedot. Lisäksi saat pohjakuvat ym. tarvittavat kuvat kalustesijoittelusta, valaistuksesta ja muista sovituista elementeistä.
  5. Halutessasi toimitan tarjouksen pohjalta valitut tuotteet kohteeseen Sisustus Närhin tuotevalikoimasta ja hoidan tilaukset myös muilta toimittajilta.
  6. Halutessasi hoidan töiden aikataulutuksen ja valvonnan sekä kohteen viimeistelyn luovutuskuntoon.

KERRO, MITEN VOIN AUTTAA SINUA SISUSTUKSESSA