Sisustuskonsultointi
Jos siis haluat tietää, miten piristää tilaa ilman isoja hankintoja, pyydä minulta sisustuskonsultointi pariksi tunniksi. Pienet tai isot sisustusongelmat tai muutoskohteet ota yhteyttä!
Sisustusinspiraatio, sisustusinspiraatioita, sisustusvinkkejä, sisustusvinkki, sisustusideoita, sisustusidea
15939
page-template-default,page,page-id-15939,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Sisustuskonsultointi

Sisustusinspiraatioita, sisustusvinkkejä ja -ideoita tarjolla!

Voin auttaa myös yksittäisen ongelman ratkaisussa, haluat sitten yhden tehosteseinän olohuoneeseen, väri-iloa keittiöön, rauhoittavaa fiilistä makuuhuoneeseen tai auringonsuojaa toimistoon. Jos siis haluat tietää, miten piristää tilaa ilman isoja hankintoja, pyydä minulta sisustuskonsultointikäynti pariksi tunniksi. Sisustuskonsultointikäynti voi riittää myös, jos haluat vain ulkopuolista silmää kertomaan esimerkiksi , miten muokkaat kalustejärjestystäsi toimivammaksi tai miten saat organisoitua lisäsäilytystilaa eteiseen.

 

Kahden tunnin sisustuskonsultaatio kotonasi kustantaa 120,00 e (sis. alv 24%) + kilometrikorvaus (+ tuntiveloitus matka-ajasta, jos kohde sijaitsee yli 40 km Keravalta). Konsultaatiokäynti ei sisällä mitään kirjallista aineistoa, teet itse halutessasi muistiinpanoja käyntini aikana.