Referenssit
Uuden freessatun ilmeen luominen ei vättämättä tarkoitta koko sisustuksen uudistamista vaan pienilläkin mietityillä asiolla saa yllättävän paljon aikaan. Tutustu!
työnäytteet, sisustussuunnittelija-helsinki.fi, sisustussuunnittelutyöt
16340
page-template-default,page,page-id-16340,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Referenssit

Tuusulalaisen kodin värimaailman ja tekstiilien päivitys

Tässä kodissa uusittiin ruokailutilan tekstiilit ja valaistus. Väreiksi valikoitui leijonankeltainen ja tehosteeksi ripaus mustaa entisen vaalean ja romanttisen ilmeen tilalle. Woodnotesin matto ruokapöydän toistaa kaikki tilan sävyt.

 

Entinen lastenhuone uusittiin vierashuoneeksi lastenlasten vierailuja varten. Vanha nojatuoli verhoiltiin uudelleen lukuhetkiä varten. Verhot toistavat nojatuolin värimaailmaa. Ruokailutilan leijonankeltainen liukuu tässä tilassa limenvihreään, muuten harmaat, ruskeat ja musta toistavat keittiö-ruokailutilan väriskaalaa. Sängyn päälle tuotiin väripläjäys uudella torkkuhuovalla ja iloisilla tyynyillä. Niihin on mukava nojailla satuhetkien aikana.

Ruokailutilan ikkunoihin asennettiin sälekaihtimet ja ilmeen tuojaksi ommeltiin valelaskosverhot.

Valaisimiksi valittiin Secto Designin katto- ja seinävalaisimet ja lattialle Woodnotesin paperinarumatto

Vierashuoneen väriskaala muokattiin ruokailutilan uusien materiaalien mukaan. Seinät maalattiin ja uusittiin kalustusta ja tekstiilejä.

Uuden parturi-kampaamon ilmeen ja värimaailman määritys

50-luvun kivitaloon avattuun uuteen parturi-kampaamoon haettiin talon henkeen sopivaa ilmettä ja kotoisaa tunnelmaa. Autoin sisustamisesta itsekin innostunutta omistajaa valitsemaan tapetin, jolla saatiin hauskan rohkea ilme tilaan. Muilla kalusteilla tuettiin tapetin sävyjä. Tunnelmaa tuovat valaisimet ovat osittain Yki Nummen vanhoja klassikkoja, osittain samaa fiilistä jatkavia uutuuksia.

 

Huomattavasti alkuperäistä ajatusta vahvempi ja rohkeampi tapetti inspiroi omistajaa jopa siinä määrin, että hän suunnitteli yrityksensä logon tapetista löytyvän kuvion pohjalta.

Seiniin valittiin rakennuksen tyyliä henkivä rento ja iloinen tapetti

Irtovalaisimet tuovat tunnelmallista valoa ja korostavat tapetin luomaa henkeä

Kalusteiden ja valaisimien väriskaala pidettiin tiukkana, jottei tilasta tule liian levoton

Majatalo Onnelan tilojen uudistaminen

Majatalo Onnela on kokouspaikka, ravintola ja majoituskeskus Tuusulanjärven rannalla. Autoin päivittämään 80-luvun hengen tähän päivään ja paikan nykyisen yritysilmeen mukaiseksi. Päärakennuksessa sijaitseva entinen liikuntahalli haluttiin kokous- ja juhlavieraiden käyttöön. Iso korkea tila piti saada intiimimmäksi ja kaikuminen estää. Tilan väritys muokattiin tummemmaksi uusimalla lattiamateriaali ja maalaamalla katto ja seinät. Korkeaa kattoa madallettiin lisäämällä tilaan välipalkit. Kaikumista estettiin lisäämällä runsaat verhot ja akustiikkataulut seinille.  Seinävalaisimet  tuovat varjoja ja elävyyttä tilaan.  Entinen palloiluhallin ylösnostettava jakoverho säilytettiin ja tila voidaan tarvittaessa jakaa kahteen pienempään saliin; vihreään ja terranpunaiseen puoleen.

 

Erillisen majoitusrakennuksen yleisten kulkutilojen pintamateriaalit osittain uusittiin, osittain uudistettiin. Oleskeluaulaan tuotiin kotoisaa henkeä mukavilla kalusteilla, tekstiilien struktuureilla ja iloisilla väreillä.

Majoitusrakennuksen aulatilan pintamateriaalit, valaistus ja kalustus uusittiin

Majoitusrakennuksen yleistilojen pintamateriaalit uusittiin, värimaailmaa päivitettiin ja valaistusta muokattiin osittain

Päärakennuksen entinen palloiluhalli muokattiin juhla- ja kokoussaliksi