SISUSTUS-KONSULTOINTI
Kotien, toimi- ja julkitilojen sisustussuunnittelua. Sisustussuunnittelija Pia Närhi toteuttaa yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden.
sisustussuunnittelija, sisustaja, sisustuskonsultointi, toimi- ja julkitilasuunnittelu, kaihdin- ja markiisiratkaisu
15373
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15373,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

SISUSTUS-
KONSULTOINTI

About This Project

Voin auttaa myös yksittäisen ongelman ratkaisussa, haluat sitten yhden tehosteseinän olohuoneeseen, väri-iloa keittiöön, rauhoittavaa fiilistä makuuhuoneeseen tai auringonsuojaa toimistoon. Jos siis haluat tietää, miten piristää tilaa ilman isoja hankintoja, pyydä minulta sisustuskonsultointikäynti pariksi tunniksi. Sisustuskonsultointikäynti voi riittää myös, jos haluat vain ulkopuolista silmää kertomaan esimerkiksi , miten muokkaat kalustejärjestystäsi toimivammaksi tai miten saat organisoitua lisäsäilytystilaa eteiseen.

Hyvät sisustusideat ja -vinkit suuriin tai pieniin tilohin

Category
Hyvät sisustusvinkit ja -ideat koteihin ja julkitiloihin.
Tags
SISUSTUSKONSULTOINTI