Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
Väri- ja pintamateriaalisuunnittelussa teemme valinnat tilan värimaailmasta ja käytettävistä pintamateriaaleista. Suunnittelussa lähdetään liikkeelle aina jo olemassa olevista materiaaleista siten, että uusilla valinnoilla täydennetään säilytettäviä osia.
Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu, ratkaisut,
15856
page-template-default,page,page-id-15856,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu

MATERIAALIEN JA VÄRIEN YHTEENSOVITTAMISEEN AIKAAKESTÄVÄT RATKAISUT

Väri- ja pintamateriaalisuunnittelussa teemme valinnat tilan värimaailmasta ja käytettävistä pintamateriaaleista.

 

Struktuurit, muodot, koot, kuviot, värit ja niiden yhteenkoordinointi, loputon määrä vaihtoehtoja! Minun tehtäväni on antaa sinulle ohjeittesi pohjalta rajattu määrä vaihtoehtoja, joista yhdessä luomme sinulle sopivan kokonaisuuden. Valituista tuotteista annan kirjallisessa suunnitelmassa hinta- ja ostopaikkatiedot ja tarvittaessa lasken myös menekit sekä pyydän tarjoukset toimittajilta.

 

Suunnittelussa lähdetään liikkeelle aina jo olemassa olevista materiaaleista siten, että uusilla valinnoilla täydennetään säilytettäviä osia. Uudesta ja vanhasta tulee muotoutua saumattomasti yhtenäinen kokonaisuus.