Pia Närhi
Haluan sisustussuunnittelijana tehdä asiakkaani onnelliseksi. Haastan jokaisessa projektissani itseni tekemään hiukan enemmän kuin mitä sinä asiakkaana osaat pyytää. Ota yhteyttä Pia Närhi sisustussuunnittelija-helsinki.fi Keravalla.
sisustussuunnittelija, Pia Närhi, sisustussuunnittelija-helsinki, Kerava, Keravalla
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

TERVE, HAUSKA TUTUSTUA!

Olen Pia Närhi, sisustusräätäli. Teen työtäni 20 vuoden kokemuksella.

 

Sisustaminen on muutakin kuin vain pintaa ja kalusteita.

Sisustusräätälinä autan toteuttamaan toimivan kodin tai työpaikan, joka tekee sinun arjestasi hieman helpompaa ja miellyttävämpää. Tilan tulee olla yhtä yksilöllisesti sinun tarpeisiisi suunniteltu kuin räätälin ompelema iltapuku :).

 

Koulutukseltani olen kulttuurien tutkija (FM, Helsingin yliopisto). Sisustusalaa opiskelin  Tampereen Ammattikorkeakoulun (Helsingin toimipisteen) Sisustamisen jatkokurssilla ja AJK:ssa, josta olen saanut tutkintotodistuksen.

 

Käyn säännöllisesti valmistajien ja maahantuojien koulutuksissa, sillä ammattitaidon ylläpitäminen on jatkuva tehtävä. Olen mukana oman alani yhdistyksessä Sissarit (AJK-Sisustussuunnittelijat ry) ja toimin lisäksi aktiivisesti Kerava Design-ryhmässä, Keravan Yrittäjissä ja BNI Klondyke-ryhmässä.

 

Närhi Oy Sisustuspalvelu, yritykseni, valmistaa ja toimittaa tarkkaan valittuja laadukkaita sisustustuotteita. Valikoimaan pääset tutustumaan täältä. Tunnen alan luotettavat toimijat ja heidän tuotteensa. Sisustus Närhiltä saat siis halutessasi sekä palvelun että tuotteet yhdestä ja samasta paikasta. Helppoa ja vaivatonta sinulle!

 

Henkilökohtainen palvelu on minulle tärkeää. Keskustelemme tarkkaan tarpeistasi ja toiveistasi, kyselen paljon ja kuuntelen.

 

Haluan sisustussuunnittelijana tehdä asiakkaani onnelliseksi. Haastan jokaisessa projektissani itseni tekemään hiukan enemmän kuin mitä sinä asiakkaana osaat pyytää. Näin meille molemmille jää hyvä mieli.

 

Haasta minut omassa sisustusprojektissasi. Lupaan tehdä kaikkeni sinun toiveidesi eteen!

KERRO, MITEN VOIN AUTAA SINUA SISUSTUKSESSA