Hinnasto
Ensimmäinen tutustumiskäynti on aina ilmainen! Sisustussuunnittelijan työ maksaa, totta, mutta säästät aikaa,vaivaa ja saat viimeistellyn, loppuun asti mietityn kokonaisuuden.
SISUSTUSSUUNNITTELUN HINTA, HINNASTO, SISUSTUSSUUNNITTELIJAN TYÖ
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Hinnasto

MITÄ SISUSTUS-
SUUNNITTELU MAKSAA?

 

Muistathan, että ensimmäinen tutustumiskäynti on aina ilmainen!

 

Sisustussuunnittelijan työ maksaa, totta kyllä, mutta säästät omaa aikaasi ja vaivaasi ja saat viimeistellyn, loppuun asti mietityn kokonaisuuden. Suunnittelijan ammattitaito säästää sinut virhehankinnoilta.
Pohjana on tuntihinta 70,00 e sisältäen alv:n 24%. Jos työn rajaus on selkeä, voidaan sille sopia myös kiinteä urakkahinta.

 

Alla esimerkkiarvioita kuluvasta ajasta ja kustannuksista. Arvio sisältää pintamateriaali-, valaistus-, tekstiili- ja kalustesuunnittelun. Saat mukaasi joka tilasta huonekortin, jossa on määritelty käytetyt materiaalit sekä kuvan kalustesijoitteluista sekä tarvittavilta osin muita kuvia.

HINNASTO

Makuuhuone   8 – 12 h 560 – 840 ,-
Olohuone   10 – 15 h 840 – 1050,-
Keittiö   15 – 20 h 1050 – 1400 ,-
Kylpyhuone ja sauna   12 – 15 h 840 – 1050 ,-
Yksiö   20 h 1400 ,-
Kaksio   25 h 1750 ,-
3 H + K    35 h 2450 ,-
4 H + K    40 h 2800 ,-

Tätä suuremmat ja julkiset kohteet pyydä tarjous.

 

2 t. sisustuskonsultaatio 180,00 e + kilometrkikorvaus.

Mikäli kohde sijaitsee yli 40 km päässä Keravalta, lisätään hintaan matkaan kuluva aika tuntihinnalla 70,00 e.
Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

SISUSTUSSUUNNITTELUN ALOITTAMINEN, MITÄ SINÄ VOIT TEHDÄ

 1. Ota suunnnittelijaa varten kopio asunnon pohjakuvasta. Pohjakuvan tulisi olla oikeassa mittakaavassa tai siinä tulisi näkyä huoneiden mitat.
 2. Mieti valmiiksi, mitä toiveita ja tarpeita teillä on uudistuksen suhteen. Mikä on toiminut entisessä sisustuksessa, mikä ei? Mieti, minkälaista tyyliä toivotte, minkälainen värimaailma viihdyttää.
 3. Kerää talteen kuvia mielenkiintoisista sisustuksista, esineistä ja asioista. Näytä suunnittelijalle konkreettisia asioita, joista pidätte.
 4. Mitä vanhoja huonekaluja tai tavaroita haluatte säilyttää, mistä haluatte luopua?
 5. Budjettia on hyvä miettiä ainakin suurin piirtein. Mihin haluatte erityisesti panostaa, mistä voidaan tinkiä?

SISUSTUSSUUNNITTELUN ETENEMINEN, MITÄ MINÄ SUUNNITTELIJANA TEEN

 1. Ensimmäinen tapaaminen paikan päällä kohteessa. Tapaamisessa kartoitamme, mitä suunnittelulta halutaan ja mitä lähdetään toteuttamaan.
 2. Tapaamisen pohjalta teen tarjouksen suunnittelutyöstä.
 3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teen alustavan suunnitelman, joka käydään läpi kanssasi. Esitän materiaalinäytteitä ja kuvia tuotteista.
 4. Hyväksytyn alustavan suunnitelman pohjalta teen huonekortin, joka sisältää tiedot käytetyistä materiaaleista sekä tuotteiden ostopaikka- ja hintatiedot. Lisäksi saat pohjakuvat ym. tarvittavat kuvat kalustesijoittelusta, valaistuksesta ja muista sovituista elementeistä.
 5. Halutessasi toimitan tarjouksen pohjalta valitut tuotteet kohteeseen Sisustus Närhin tuotevalikoimasta ja hoidan tilaukset myös muilta toimittajilta.
 6. Halutessasi hoidan töiden aikataulutuksen ja valvonnan sekä kohteen viimeistelyn luovutuskuntoon.
KERRO, MITEN VOIN AUTTAA SINUA SISUSTUKSESSA