Tekstiilisuunnittelu
Tekstiilisuunnittelu sisältää verhojen, mattojen, ym. sisustustekstiilien valinnan. Tekstiilisuunnitelmassa otetaan huomioon myös tilan akustiikan vaatimukset. Sisustussuunnittelija-helsinki.fi auttaa sisustus tekstiilien valinnoissa.
tekstiilisuunnittelu
16056
page-template-default,page,page-id-16056,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Tekstiilisuunnittelu

TEKSTIILEILLÄ LUODAAN AKUSTISESTI TOIMIVA JA NÄYTTÄVÄ TILA

On ihmeellistä, miten tekstiilien valinnoilla voidaan vaikuttaa hyvinvointiin! Värit, pintastruktuurit, kuviot… näillä luomme niin miellyttävää akustiikkaa kuin myös iloa ja eloa tai hillittyä harmoniaa tilaan, juuri niin kuin haluat!

 

Tekstiilisuunnittelu sisältää verhojen, mattojen, ym. sisustustekstiilien valinnan. Tekstiilisuunnitelmassa otetaan huomioon myös tilan akustiikan vaatimukset. Sisustustekstiilit voidaan valmistaa suunnitelman mukaan Sisustus Närhin omassa ompelimossa. Myymälän valikoimasta löytyy runsas valikoima verhokankaita, verhoilukankaita, akustiikkatauluja, ym. sisustustekstiilejä sekä mattoja. Verhojen ripustusjärjestelmät kuuluvat luonnollisesti myös valikoimaan. Sisustus Närhiltä saat halutessasi myös asennuspalvelun.