Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
Kotien, toimi- ja julkitilojen sisustussuunnittelua. Sisustussuunnittelija Pia Närhi toteuttaa yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden.
sisustussuunnittelija, sisustaja, sisustuskonsultointi, toimi- ja julkitilasuunnittelu, kaihdin- ja markiisiratkaisu
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,bridge-core-2.4.3,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Väri- ja pintamateriaali
suunnittelu

About This Project

Väri- ja pintamateriaalisuunnittelussa teemme valinnat tilan värimaailmasta ja käytettävistä pintamateriaaleista. Struktuurit, muodot, koot, kuviot, värit ja niiden yhteenkoordinointi, loputon määrä vaihtoehtoja! Minun tehtäväni on antaa sinulle ohjeittesi pohjalta rajattu määrä vaihtoehtoja, joista yhdessä luomme sinulle sopivan kokonaisuuden. Valituista tuotteista annan kirjallisessa suunnitelmassa hinta- ja ostopaikkatiedot ja tarvittaessa lasken myös menekit sekä pyydän tarjoukset toimittajilta. Suunnittelussa lähdetään liikkeelle aina jo olemassa olevista materiaaleista siten, että uusilla valinnoilla täydennetään säilytettäviä osia. Uudesta ja vanhasta tulee muotoutua saumattomasti yhtenäinen kokonaisuus.

Toimivat ratkaisut, jotka luovat yhtenäisen sekä viihtyisän kokonaisuuden

Category
Tarkoituksenmukaisella ratkaisulla toimiva ja viihtyisä kokonaisuus.
Tags
Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu